WORKSECTION

Google

Для чого потрібна інтеграція з Google?

Інтеграція з Google дозволяє переглядати та редагувати документи онлайн, а також підключати персональні Google Drive.

Як включити/відключити інтеграцію з Google?

Інтеграція з Google дозволяє переглядати і редагувати документи онлайн, а також підключати персональні Google Drive.

Підключення/відключення цієї функції знаходиться у розділі Акаунт -> Налаштування системи -> Інтеграція з Google1.


Чи є можливість підключення Google Drive і як це зробити?

Так, ви можете викладати файли безпосередньо з вашого Google Drive. Але для цього необхідно спершу включити інтеграцію з Google.

Щоб підключати файли зі свого Google Drive в Worksection, необхідно активувати доступ до вашого Google Drive в Профілі. Для цього натисніть на аватарку у правому куті акаунту виберіть пункт «Профіль».


Потім увімкніть доступ до Google Drive.


Після чого вас переведе на сторінку з наступним запитом, де потрібно натиснути на «Дозволити»:


Після цього при створенні задачі або коментаря з’явиться знак Google Drive, який запустить вибір файлів з вашого сховища.


Фізично файли залишаються у вашому Google Drive під вашим повним контролем, а користувачі бачать найостаннішу та актуальну версію. Якщо ви підключаєте документи, таблиці або презентації зі свого Google Drive, тільки ви можете дозволити/заборонити їх редагування.

Увага! Якщо ви видалите файл або зміните рівень доступу до файлу на своєму Google Drive це автоматично зробить його недоступним в Worksection.

Як створити документи, таблиці та презентації прямо в акаунті?

Для створення документів, таблиць і презентацій прямо в акаунті просто натисніть і визначте тип створюваного документа. Ця опція присутня скрізь, де є можливість прикріплювати файли.


Після того як ви визначите тип — новий документ відкриється в новому вікні. Ви можете вказати назву документа при його написанні, або ж в Worksection при збереженні задачі або коментаря. Після того, як створення документа завершено, просто закрийте сторінку (збереження документа відбувається автоматично) і залиште коментар або задачу.
Якщо ви випадково закрили сторінку з документом, завжди можна повернутися до нього натиснувши на «редагувати».
Порада Активуйте повзунок «Редагування документів», якщо вам необхідно надати можливість редагувати цей файл іншим учасникам акаунта.



Зверніть увагу! В чернетках Worksection документи і файли зберігаються добу.

Чи є можливість online редагування документів в Worksection?

Так, при створенні документа, презентації або таблиці, а також при завантаженні таких документів, ви можете дозволити/заборонити їх online редагування за допомогою спеціального перемикача.


Зверніть увагу! За замовчуванням опція редагування відключена.

Проте дозволити або заборонити редагування документа можна в будь-який момент. Для цього, в режимі перегляду просто ввімкніть або вимкніть можливість редагування. Зробити це може автор документа, керівник проєкту та адміністратори акаунту.


Редагування буде доступно всім співробітникам, які мають доступ до певного файлу (задачі або підзадачі з файлом). Крім цього, всі вони зможуть редагувати документ одночасно і бачити історію змін. Після того як редагування документа завершено, просто закрийте сторінку (збереження документа відбувається автоматично).

Якщо ви зареєстровані в Google, ви можете переглядати історію змін у ваших документах. Для цього відкрийте документ в повноекранному режимі (Натисніть в списку файлів на іконку документа з затиснутим ctrl/⌘ або на іконку в режимі перегляду документа). А потім в меню File виберіть пункт See revision history (або натисніть ⌘ + Alt + Shift + G).

Важливо! При відключенні спільного редагування в ваш Worksection акаунт потрапляє фінальна версія документа і вся історія змін втрачається.
esc
или
Роздрукувати