WORKSECTION

Конфіденційність

Чи можна приховати імена і контакти людей? Як налаштувати видимість контактів?

Ви можете приховати імена та контактні дані ваших співробітників від клієнтів або субпідрядників. Також ви можете приховати контакти від інших співробітників вашої компанії. Приміром, у вас є кілька філій, і з якихось причин вам необхідно, щоб вони працювали анонімно.

В Worksection є можливість використовувати в своїх акаунтах Nickname1 і не показувати справжні імена співробітників.



За замовчуванням Nickname заповнюється частиною email адреси співробітника (тієї що до @).

Коли у працівника є nickname, відображення його даних залежить від налаштувань приватності:

  • коли ім’я та прізвище відкриті (два зелених замки) — Nickname не використовується;
  • коли приховані від клієнтів (один замок відкритий, другий-закритий) — співробітники вашої компанії бачать Ім’я та Прізвище, а клієнти тільки Nickname;
  • коли приховані від усіх (два червоних замки) — всі, крім адміністраторів, бачать тільки Nickname учасника.
Той же принцип стосується і двох інших налаштувань приватності: видимості контактів і онлайн статусу. Вони можуть бути «Бачать всі», «Приховані від компаній-клієнтів» або ж «Приховані від усіх», крім адміністраторів акаунта.

Налаштувати видимість контактних даних можна також за допомогою масових операцій в розділі Люди. Позначте мишкою візитки потрібних учасників. Потім виберіть пункт «Приватність». Встановіть необхідні параметри та натисніть кнопку «Застосувати», щоб зберегти зміни.


Як внести приватні нотатки в картку співробітника або клієнта?

Ви можете вносити приватні записи про всіх учасників вашого акаунта, при цьому їх ніхто не бвчить, окрім власника акаунта та адміністратора.

Щоб внести приватну запис, перейдіть в розділ Люди, відзначте візитки потрібних учасників і в меню масових операцій, що з’явилося, оберіть пункт «Редагувати».



У вікні редагування картки учасника знайдіть кнопку «Контакти», натисніть «+»:



Внизу сторінки розкриється розділ «Додатково». Знайдіть поле з замком і внесіть туди необхідну інформацію. Після чого натисніть кнопку «Зберегти».



Тут ви можете заповнити контактну інформацію учасника (додати номер телефону, а також інші контакти і сторінки в соціальних мережах).

Як видалити свій профіль з акаунта?

Щоб видалити свій обліковий запис з аккаунта — натисніть на вашу аватарку в правому верхньому кутку і перейдіть в «Налаштування і профіль»:



Прокрутіть сторінку вниз. У самому низу — побачите іконку «Видалити профіль». Натисніть на неї.


Система запитає чи впевнені ви, що хочете видалити аккаунт. Якщо все ж вирішили це зробити — підтвердіть видалення, натиснувши на «Подумав, видалити всі дані»:

Коли учасник останній раз заходив до аккаунту?

Перейдіть в розділ "Люди" . Потім наведіть курсор миші на іконку "годинник" на картці учасника. Перед вами з'явиться спливаюче вікно, де буде вказана інформація, коли учасник:
  • останній раз заходив в аккаунт1
  • здійснював останню активну дію2 


Примітка: якщо учасник заходив останній раз в аккаунт і тоді ж зробив останну активну дію - при наведенні буде відображатися тільки один напис: "Остання дія ___"
esc
или
Роздрукувати