WORKSECTION

Замороження і відключення

Що станеться, якщо я вчасно не оплачу акаунт?

Якщо на балансі вашого Worksection рахунку недостатньо коштів для автоматичного списання, то за 7 днів до оплати власник акаунту і адміністратори з правом оплати побачать блок нагадування про оплату. За 5 днів до оплати власник акаунта отримає нагадувння у вигляді email повідомлення.
Якщо ви не встигнете поповнити баланс рахунку на момент списання коштів, акаунт буде заморожений.
Також, для клієнтів, які проводили оплату раніше, є блок відстрочки на 7 днів. Відстрочка доступна лише в активному акаунті. Після заморожування можливості включити відстрочку немає.

Що робити, якщо мій акаунт заморожений?

Ваш акаунт автоматично заморожується після затримки платежу. У замороженому акаунті зберігаються абсолютно всі ваші дані. Всі ваші співробітники і клієнти можуть, як і раніше, входити, завантажувати файли та переглядати завдання. Різниця лише в тому, що в замороженому акаунті немає можливості створити нові або редагувати вже існуючі дані.

Для розморожування акаунта необхідно внести кошти на баланс вашого рахунку.

Порада! Якщо ви не збираєтеся використовувати акаунт деякий час — немає причин видаляти його. У замороженому стані всі ваші дані будуть зберігатися як мінімум півроку. А коли вам знову знадобиться сервіс  здійсніть оплату, і ваш акаунт розморозиться і відновить повну функціональність.

Крім цього, ви завжди можете переключитися на Безкоштовний тарифний план і уникнути заморожування!
esc
или
Роздрукувати