WORKSECTION

Конфіденційність

Як обмежити видимість задачі?

За замовчуванням усі учасники проекту (крім ролі «Гість») будуть бачити всі задачі і підзадачі проекту («Гості» бачать тільки ті задачі, на які вони підписані або призначені відповідальними). Якщо виникла необхідність приховати задачу або коментар від деяких співробітників, натисніть на іконку у вигляді замочка і виберіть, наприклад, пункт «Довільне коло людей»:


Після натискання з’явиться список всіх учасників проекту.
Відзначте тих, хто повинен бачити дану задачу, і натисніть кнопку «Оновити задачу».



Примітка! Якщо відмітити чекбокс в рядку з назвою компанії, ви виберете відразу всіх співробітників цієї компанії.

У задачі буде вказаний список користувачів, хто її бачить:


Якщо я «приховав» задачу від компанії клієнта, чи побачать клієнти її файли, коментарі та підзадачі?

Ні! Обмеження видимості працює за принципом успадкування. Якщо ви обмежили видимість задачі для певного кола учасників, значить ніхто з цих людей вже не зможе отримати доступ, як до самої задачі, так і до всіх її коментарів, файлів і підзадач.

Якщо я пишу прихований коментар і прикладаю до нього файл, цей файл буде видно всім?

Ні! Прикріплений до коментаря файл отримає точно такі ж обмеження видимості, як і сам коментар.

Чому я не можу обмежити видимість задачі та підзадачі для деяких учасників?

Якщо ви створюєте задачу або підзадачу, ви не можете зробити її невидимою для самого себе. Крім цього, ви не можете створити задачу або підзадачу невидиму для тієї людини, яку ви робите відповідальним за її виконання. Також приховану задачу побачить адміністратор акаунту, а також адміністратори з правами на «приховану переписку».

esc
или
Роздрукувати