За замовчуванням, після створення проєкт отримує ті набори міток, які встановлено у якості
“початкових” в налаштуваннях акаунту.
Після створення проєкту можна додати або скасувати використання наборів міток для проєкту.
Доступ мають
- Власник
- Адміністратор акаунту з правом “Дозволити управляти проєктами”
- Керівник проєкту
- Автор проєкту
Щоб додати або скасувати використання набору міток,
відкрийте вікно проєкту та натисніть на вкладку “Процес та мітки”
1. Прокрутіть вікно до розділу “Групи міток” та натисніть на кнопку
2, у випадаючому списку оберіть або скасуйте вибір групи міток
3 та натисніть “ОК”
4.
Зверніть увагу! Якщо ви приберете набір міток із використання, це не вплине на задачі, де вже призначені мітки з цього набору. Однак після призначення нових міток до задачі — старі мітки з вилученого набору буде автоматично знято.
Залишіть ваш відгук
Чи допомогла вам ця стаття?