Online редагування документів в Worksection


При створенні документу1, презентації або таблиці, а також при завантаженні таких документів, ви можете дозволити/заборонити їх online редагування за допомогою спеціального перемикача2.


Зверніть увагу! За замовчуванням опція редагування включена.

Дозволити або заборонити редагування документу можна в будь-який момент. Для цього, в режимі перегляду просто ввімкніть або вимкніть можливість редагування. Зробити це може автор документу, керівник проєкту та адміністратори акаунту.
​

Редагування буде доступно всім співробітникам, які мають доступ до певного файлу (задачі або підзадачі з файлом).  Крім цього, всі вони зможуть редагувати документ одночасно і бачити історію змін. Після того як редагування документа завершено, просто закрийте сторінку (збереження документа відбувається автоматично).

Якщо ви маєте в Google-акаунт, ви можете переглядати історію змін у ваших документах. Для цього відкрийте документ в повноекранному режимі (Натисніть в списку файлів на іконку документа з затиснутим ctrl/⌘ або на іконку  в режимі перегляду документа). А потім в меню File виберіть пункт See revision history (або натисніть ⌘ + Alt + Shift + G).

Зверніть увагу! При відключенні спільного редагування в ваш Worksection акаунт потрапляє фінальна версія документа і вся історія змін втрачається.