Права Доступ до налаштування обмеження мають:
- Власник акаунту
- Адміністратор акаунту з правом «Доступ до налаштування акаунту».
Зверніть увагу! Вказана можливість передбачена тільки для тарифу Premium.
Функціонал корисний для компаній із суворими політиками безпеки даних, коли необхідно обмежити доступ до акаунту певним набором IP-адрес. Це додатково забезпечить захист від перехоплення даних у громадських місцях та несанкціонованого доступу, наприклад, у разі втрати ноутбука.
Як активувати?
Додавання IP-адрес
Після першої активації опції - ваш поточний ІР автоматично з’явиться першим у списку дозволених.
Додайте необхідні для доступу IP-адреси (у форматі IPv4 виду 168.0.0.1) чи підмережу адрес (через маску виду 168.0.0.1/24)1. При необхідності, можна зняти обмеження для учасників клієнтських команд3. Та збережіть всі зміни4.
Примітки
- окремі IP-адреси можна додавати тільки по одній.
- поточний IP завжди позначається надписом “поточний IP”2
Щоб швидко додати IP-адреси співробітників, які були чи знаходяться online, використовуйте опцію – “Показати IP-адреси співробітників”. Але зверніть увагу, коли користувач вже розлогінився, то відображатись там він не буде.
Натисніть на поле потрібного співробітника1 та на необхідну IP-адресу2. Скопійовану таким чином адресу можна додати до списку дозволених, як було описано вище.
Примітка Відсутність «прапора» для певної IP-адреси означає, що система не змогла з певних причин визначити країну приналежності.
Зверніть увагу! Якщо IP-адреса користувача не входить до списку дозволених, після входу до акаунту йому буде запропоновано надіслати запит на додавання своєї IP-адреси до білого списку. Власник акаунту отримає email із цим запитом і зможе додати IP-адресу користувача до білого списку, натиснувши відповідну кнопку.
Видалення IP-адрес
Біля кожної IP-адреси є іконка "кошик"1 натиснувши на яку можна видалити IP адресу зі списку. Після внесення всіх потрібних змін не забудьте зробити остаточне збереження2.
Примітка Навпроти кожної IP-адреси показані аватари перших чотирьох користувачів, по яким були чи є входи до акаунту. Інші користувачі відображаються цифрою. Але зверніть увагу, коли користувач розлогінився, то враховуватись він не буде.
Залишіть ваш відгук
Чи допомогла вам ця стаття?